Wat kan jij doen?


Steun ons via Trooper...

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.

1. Zoek de Trooperpagina van sterkmakers in autisme.
2. Zoek de shop waar je wil aankopen.
3. Doe je aankoop net zoals anders.
4. De shop schenkt een percent aan ons.

Hoe werkt Trooper?

Je informeren en verbinden

Lees de resultaten van de vrijetijdsbevraging bij volwassenen met autisme.

Resultaten

Abonneer je op het tijdschrift ‘sterk! in autisme’.

Abonneren

Nodig ons uit voor een sterkmakende lezing.

Contacteer ons

Laat zien dat je autismevriendelijk bent!

Ontdek het 'logo Autismevriendelijkheid'.
logo AutismevriendelijkheidZakboekje autismevriendelijkheid

Brugvrijwilliger worden

Onze vrijwilligers zijn belangrijke sterkmakers!

Als brugvrijwilliger coach je twee tot drie deelnemers met autisme, samen met een groepsverantwoordelijke. Je doet mee met de activiteit en biedt ondersteuning waar nodig. De groepsverantwoordelijken zijn autismedeskundigen en staan je bij in je vrijwilligerswerk met informatie en tips voor autismevriendelijkheid. Bezoek eens de fotogalerij van voorbije brugactiviteiten. Daar kan je de leuke sfeer opsnuiven en misschien krijg je zin om activiteiten voor mensen met autisme mee sterk te maken.

Fotogalerij

Ik ben al meer dan 10 jaar vrijwilliger bij de brugactiviteiten. Ik voel veel sympathie voor alle deelnemers en elke keer slagen ze er in mij te verwonderen.

Ambassadeur voor

We zijn dan wel de sterkmakers in autisme, zelf kunnen we ook wel wat extra kracht gebruiken. We zijn een klein maar dapper team en daardoor ook kwetsbaar. Wat extra draagkracht is zeer welkom. Je kan ons op verschillende manieren versterken, afhankelijk waar jouw talenten liggen: netwerken, lobbyen, financieel beheer, management, HR, communicatie… Je kan ons versterken in ons bestuur, in onze redactieraad, bij specifieke acties, in onze zoektocht naar middelen.

Heb je een talent dat ons kan versterken?
Laat het ons weten via wij@autisme.be

Maak ons sterker!

Door ons financieel te steunen werk je mee aan een autismevriendelijke samenleving!

Je kan een gift doen op onze rekening: BNP PARIBAS FORTIS GENT - IBAN: BE95 0012 5794 0658-BIC: GEBABEB. Wanneer je storting 40 euro of meer bedraagt ontvang je een fiscaal attest. Door dit attest heb je recht op een belastingvermindering.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙